Iskolai hírek
Tanév végi tematikus program 2. osztályosainknak
Írta: Csetkovics Gabriella programvezető pedagógus   
AddThis Social Bookmark Button

Június 25. és 29. között az EFOP-3.3.5-17 „Korszerű pedagógiai módszerek alkalmazását segítő iskolai Közösségi Program kísérleti megvalósítás” című pályázat keretében szerveztük meg 2. osztályos diákjainknak a művészeti neveléssel kapcsolatos tematikus hetet, melyen nagy örömmel vettek részt tanulóink.

Bővebben...
 
Tanév végi tematikus program 4. osztályosainknak
Írta: Kovács Emőke Mária táborszervező pedagógus   
AddThis Social Bookmark Button

Az idei tanév lezárásával sem csendesedtek el iskolánk tantermei és folyosói, hiszen június 18. és 22. között az EFOP-3.3.5-17 „ Korszerű pedagógiai módszerek alkalmazását segítő iskolai Közösségi Program kísérleti megvalósítás” című pályázat keretében  szerveztük meg 4. osztályos diákjainknak a természeti nevelés és környezetvédelem tematikus hetet, melyen diákjaink nagy lelkesedéssel és aktivitással vettek részt. A tábor hétfőtől péntekig reggel 8 órától délután 16 óráig biztosított foglalkozásokat és napi négyszeri étkezést diákjainknak.

Bővebben...
 
Képes beszámoló az iskola tanévzáró ünnepségéről
AddThis Social Bookmark Button

 
Jonatán verseny 2018
Írta: Kovács Emőke szaktanár   
AddThis Social Bookmark Button

Iskolánk hagyományaihoz híven idén is megrendezte a Jonatán játékos műveltségi vetélkedőt, melyre már a verseny előtt tanulóink lelkesen készülődtek, hiszen 10 előzetes feladatot is meg kellett oldaniuk, mint például plakát és pecsét készítése, csapatinduló írása. Célunk a verseny megszervezésével az olvasás megszerettetése és népszerűsítése mellett a csapatszellem kialakítása, az egymásra figyelés, a közös alkotás élménye is, és persze a szórakozás.

Bővebben...
 
Csipetolimpia
Írta: Kovács Andrea és Pátkainé Gergácz Mónika felkészítő tanítók   
AddThis Social Bookmark Button

A petőházi általános iskola meghívására ebben a tanévben is részt vettünk az alsó tagozatos gyerekeknek szervezett Csipet-olimpián, 2018. június 4-én. Intézményünkből 31 versenyző érkezett, akik év közben szerzett eredményeikkel kiérdemelték a versenyen való részvételt. Ezen a délelőttön négy környékbeli iskola alsós tanulói mérték össze az erejüket kislabda hajításban, medicin labda dobásban, síkfutásban. Vidám hangulatban telt az ismerős feladatokból álló sorverseny is.

Bővebben...
 
Beszámoló és fényképek a 2018-as gyereknapról
Írta: Kovács Andrea DÖK-vezető   
AddThis Social Bookmark Button

A gyermeknapon az iskola udvara és környéke gyerekzsivajtól hangos, ugyanis ezen a napon minden a tanulóinkról szól.

Június első napján izgatottan vették birtokukba az óriáscsúszdát kicsik és nagyok egyaránt. A délelőtt folyamán a felsősök kerékpáros ügyességi feladatokat oldottak meg az általunk kialakított KRESZ-pályán.  Déltől a kisebbeket a Csemete Bábszínház szórakoztatta.

Bővebben...
 
Anyák napi képes beszámoló
AddThis Social Bookmark Button

 
Iskolanap – Névadónkra, Széchényi Ferencre emlékeztünk…
Írta: Kovács Andrea DÖK vezető   
AddThis Social Bookmark Button

Ebben az évben 2018. május 2-án emlékeztünk iskolánk névadójára, Széchényi Ferencre születésnapja alkalmából - az évente megrendezésre kerülő iskolanap keretében. Megemlékezéssel indult a program, majd a kastély történelmi falán található emléktáblához az igazgatónő a Diákönkormányzat képviselőivel egy koszorút helyezett el. Az aulában lévő emléktáblánál pedig az osztályok képviselői virággal emlékeztek.

Bővebben...
 
Szép fertőszéplaki siker a Megyei Széchenyi Iskolák találkozóján
Írta: Rozsits-Princzes Anita szaktanár   
AddThis Social Bookmark Button

Iskolánk az idei évben is meghívást kapott a Megyei Széchenyi Iskolák találkozójára, ami 2018. április 13-án, pénteken, Mosonszentmiklóson került megrendezésre. Intézményünkön kívül a kapuvári, a csornai, a gönyűi, a nagycenki iskola és a soproni Széchenyi Gimnázium diákjai, valamint iskolánként két pedagógus tette tiszteletét a rendezvényen.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Oldal 27 / 53

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron