Sporthírek
AddThis Social Bookmark Button


Az alábbiakban nagycenki művészekkel, alkotókkal ismerkedhetünk meg. A rövid bemutatás mellett betekintést nyerhetünk az alkotók munkásságába is. A ma is alkotók legújabb munkáiból ezen a folyamatosan frissülő oldalon kaphatunk ízelítőt.

Alkotók, művészek betűrendben:



Beszámoló az újkéri kerékpártúráról
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button


Egy nagyobb körre indultunk szombaton. 67 km-t tettünk meg a Fertőszéplak - Fertőszentmiklós - Röjtökmuzsaj - Lövő - Völcsej - Egyházasfalu - Újkér - Iván - Pusztacsalád - Csapod - Fertőszentmiklós - Fertőd - Fertőszéplak útvonalon. Az időjárás picit hűvösnek, de szélcsendesnek ígérkezett. A terepviszonyok vegyesek voltak, mert tekertünk országúton, valamit több kilométeren keresztül erdőben is. Fertőszentmiklóst elhagyva egy defekt hátráltatta utunkat, de ezután már nem történt semmi fennakadás.

Bővebben...
 
Rekord számú résztvevő a szezonnyitó kerékpártúrán
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

Szombat délelőtt megkezdtük 2014-es idényünket. Az ősszel/télen elkészült új kerékpárutat avattuk fel Fertőszéplak és Balf között. Az időjárás a héten kiváló volt, de szerdán már lehetett sejteni, hogy szombat délutánra lehűlés várható erős széllökésekkel, ezért úgy határozott a szakosztály vezetősége, hogy a kiírt kezdési időpontot 13 óráról előbbre hozza 10 órára. Mint később kiderült, jól döntöttünk.

Bővebben...
 
Új szakosztály alakult az FSK-ban
Írta: Szalai Lajos szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

Airsoft szakosztállyal bővült a Fertőszéplaki Sportkör. Az új szakosztály vezetője: Szalai Lajos. Az airsoft a paintballhoz hasonló, biztonságos, erőszakmentes, stratégiai-taktikai játék, melyet törvénytisztelő állampolgárok százezrei űznek világszerte. Az Airsoft egy csapatjáték, melyet 1:1-es méretarányú fegyver-replikákkal játszanak.

Bővebben...
 
Beszámoló az FSK Kerékpár Szakosztályának 3. évéről
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

Nézzük mi is történt idén: Az első túrára meghívtam Miklós Atyát, aki megáldotta a bringásokat és bicikliket egyaránt. Szeretném, ha ezen túl szezonkezdéskor minden évben így történne!

Bővebben...
 
Beszámoló a Fertőszéplaki Baráti Íjászok 3. háziversenyéről
Írta: Borbély István   
AddThis Social Bookmark Button

2013.11.09-én sikeresen lezajlott a Fertőszéplaki Baráti Íjászok 3. háziversenye, melyen vendégként a Fertődi Íjász Sport Egyesület tagjai is jelen voltak. A 13 órakor kezdődő verseny a szakosztályvezető Kóbor Attila rövid megnyitója után remek hangulatban zajlott le annak ellenére, hogy az eső miatt a kültérre tervezett célokat átrendezve a kastélyban kellett elhelyezni. A kastély földszintjén, első emeletén és a pincében felállított 15, különböző nehézségi szintű cél mindenkit megdolgoztatott. A verseny befejeztével, az eredményhírdetés után vacsorával és nemes magyar italokkal fogadtuk a résztvevőket.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Oldal 19 / 30

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron