Sporthírek
AddThis Social Bookmark Button


Az alábbiakban nagycenki művészekkel, alkotókkal ismerkedhetünk meg. A rövid bemutatás mellett betekintést nyerhetünk az alkotók munkásságába is. A ma is alkotók legújabb munkáiból ezen a folyamatosan frissülő oldalon kaphatunk ízelítőt.

Alkotók, művészek betűrendben:Beszámoló a női labdarúgó csapat edzőmeccséről
Írta: Ihász Mónika   
AddThis Social Bookmark Button

Női labdarúgó csapatunk ápr. 6-án Enesén egy edzőmeccsen győzedelmeskedett a hazaiak ellen. A 4x20 perc játék eredménye 5-2 lett. Csapattagok: Bális Gabi, Barczáné Sudár Mónika, Bella Zsuzska, Endrei Ramóna, Fejes Cintia, Ihász Mónika, Varga Erzsébet. Első gólunkat Fejes Cintia lőtte, majd a veszélyes támadásunkat egy hazai játékos fejezte be és lőtt öngólt. Bármennyire is próbálkoztak az eneseiek, Endrei Ramónát nem tudták megállítani és kétszer is betalált a kapuba. A harmadik eredményes góllövőnk pedig Barczáné Sudár Mónika volt.

 
Beszámoló a kerékpártúráról
AddThis Social Bookmark Button

A múlt szombatra tűztük ki a Fertő tó – kerülést. Sajnos az időjárás következtében ezt nem tudtuk teljesíteni. Heves széllökések mellett, nagyon hideg, hűvös időben tekerhettünk. Emiatt is, és a sok domb miatt is, nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy az egyik (ha nem a) legnehezebb túránkon vagyunk túl! Ennek ellenére az összegyűlt 12 ember derekasan helytállt! Fertőrákosnál letekertünk a strandra, majd módosítottuk az útvonalunkat és Sopron, Harka és Kópháza felé haza indultunk.

 
Az FSK női labdarúgó szakosztálya megkezdte tavaszi felkészülését
Írta: Ihász Mónika   
AddThis Social Bookmark Button

Női focicsapatunk újult erővel kezdett bele a tavaszi felkészülésbe. A csapatnak új edzője lett, Farkas Csaba személyében, aki fiatalos lendületével vágott neki az új kihívásnak. A kemény edzéseket - ahol a létszám is növekedett - a hó és az eső sem akadályozhatja meg. Márc. 23-án elszánt csapatunk és új edzőnk is sikeresen debütált, ugyanis Rábapatonán egy edzőmeccsen győztünk a hazaiak ellen 1-0-ra. A csapat tagjai: Bális Gabi, Bella Zsuzska, Endrei Diána, Endrei Ramóna, Fejes Cintia, Göndöcs Evelin, Ihász Mónika, Varga Erzsébet. Gólszerzőnk a csapat egyik frontembere, Endrei Diána volt. Következő megmérettetés ápr. 6-án, Enesén lesz.

 
Kerékpártúra Atyai áldással
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

Szombaton megtartottuk a 2013-as év idénynyitó kerékpártúráját, amelyen az úticélunk Hegykő valamint a település határán kívül található Vasfüggöny Emlékhely volt. Az indulás előtt Tóth Miklós fertőszéplaki plébános úr megáldotta a kerékpárosokat és bringájukat.

Bővebben...
 
Beszámoló a 2013. február 16-án megrendezett amatőr asztalitenisz versenyről
Írta: Horváth Balázs asztalitenisz szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

A hóval tarkított hét után szombatra napsütéses, tavaszias idő köszöntött be. Talán a napsütésnek köszönhetően nem csak helybéliek, hanem a környékbeli településekről is érkeztek jelentkezők a versenyre.

14 év alatti kategóriában 8 fiatal mérte össze tudását. A sorsolást követően két csoportban kezdődtek meg a mérkőzések. A verseny gyorsan és sportszerűen zajlott, ezért a csoportok 1. 2., ill. 3. 4. helyezettjei újabb csoportokban küzdöttek tovább a helyezésekért.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Oldal 19 / 27

Polgármesteri köszöntő

 

Önkormányzati választás 2019

Facebook

Programnaptár 2020

Domb újság

.


Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév: wifi
Jelszó: free

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron