Sporthírek
Beszámoló a Critical Mass kerékpáros felvonulásról
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

Szombaton Sopronban jártunk a Critical Mass nevűfelvonuláson. Az eseményt a Bringázz Sopron Mozgalom szervezte, most már 6. éve és melyre úgy döntöttünk, hogy idén ellátogatunk. A Deák Téren gyülekeztek a bringások, amelyeknek a száma (a szervezők elmondása szerint) elérte az 1300 főt. Gyakorlatilag végigkerekeztük az egész belvárost egészen a Főtérig, ahol vezényszóra szimbolikusan mindenki felemelte kerékpárját. Ezután elindult a tömeg a Camping területére, ahol különböző programokkal kedveskedtek a szervezők.

Az induláskor készült videók:

http://www.youtube.com/watch?v=T_ecztZAiFc&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=4NY2j8BD6uM

 
Beszámoló a női labdarúgó csapat edzőmeccséről
Írta: Ihász Mónika   
AddThis Social Bookmark Button

Női labdarúgó csapatunk ápr. 6-án Enesén egy edzőmeccsen győzedelmeskedett a hazaiak ellen. A 4x20 perc játék eredménye 5-2 lett. Csapattagok: Bális Gabi, Barczáné Sudár Mónika, Bella Zsuzska, Endrei Ramóna, Fejes Cintia, Ihász Mónika, Varga Erzsébet. Első gólunkat Fejes Cintia lőtte, majd a veszélyes támadásunkat egy hazai játékos fejezte be és lőtt öngólt. Bármennyire is próbálkoztak az eneseiek, Endrei Ramónát nem tudták megállítani és kétszer is betalált a kapuba. A harmadik eredményes góllövőnk pedig Barczáné Sudár Mónika volt.

 
Beszámoló a kerékpártúráról
AddThis Social Bookmark Button

A múlt szombatra tűztük ki a Fertő tó – kerülést. Sajnos az időjárás következtében ezt nem tudtuk teljesíteni. Heves széllökések mellett, nagyon hideg, hűvös időben tekerhettünk. Emiatt is, és a sok domb miatt is, nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy az egyik (ha nem a) legnehezebb túránkon vagyunk túl! Ennek ellenére az összegyűlt 12 ember derekasan helytállt! Fertőrákosnál letekertünk a strandra, majd módosítottuk az útvonalunkat és Sopron, Harka és Kópháza felé haza indultunk.

 
Az FSK női labdarúgó szakosztálya megkezdte tavaszi felkészülését
Írta: Ihász Mónika   
AddThis Social Bookmark Button

Női focicsapatunk újult erővel kezdett bele a tavaszi felkészülésbe. A csapatnak új edzője lett, Farkas Csaba személyében, aki fiatalos lendületével vágott neki az új kihívásnak. A kemény edzéseket - ahol a létszám is növekedett - a hó és az eső sem akadályozhatja meg. Márc. 23-án elszánt csapatunk és új edzőnk is sikeresen debütált, ugyanis Rábapatonán egy edzőmeccsen győztünk a hazaiak ellen 1-0-ra. A csapat tagjai: Bális Gabi, Bella Zsuzska, Endrei Diána, Endrei Ramóna, Fejes Cintia, Göndöcs Evelin, Ihász Mónika, Varga Erzsébet. Gólszerzőnk a csapat egyik frontembere, Endrei Diána volt. Következő megmérettetés ápr. 6-án, Enesén lesz.

 
Kerékpártúra Atyai áldással
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

Szombaton megtartottuk a 2013-as év idénynyitó kerékpártúráját, amelyen az úticélunk Hegykő valamint a település határán kívül található Vasfüggöny Emlékhely volt. Az indulás előtt Tóth Miklós fertőszéplaki plébános úr megáldotta a kerékpárosokat és bringájukat.

Bővebben...
 
Beszámoló a 2013. február 16-án megrendezett amatőr asztalitenisz versenyről
Írta: Horváth Balázs asztalitenisz szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

A hóval tarkított hét után szombatra napsütéses, tavaszias idő köszöntött be. Talán a napsütésnek köszönhetően nem csak helybéliek, hanem a környékbeli településekről is érkeztek jelentkezők a versenyre.

14 év alatti kategóriában 8 fiatal mérte össze tudását. A sorsolást követően két csoportban kezdődtek meg a mérkőzések. A verseny gyorsan és sportszerűen zajlott, ezért a csoportok 1. 2., ill. 3. 4. helyezettjei újabb csoportokban küzdöttek tovább a helyezésekért.

Bővebben...
 
Zenés aerobic szerdánként a sportkör szervezésében
Írta: Szabó Katalin FSK elnök   
AddThis Social Bookmark Button

A Fertőszéplaki Sportkör zenés aerobic / latin dance aerobic órákat szervez (a megjelentek igényeihez igazítva a stílust és a tempót).

Helyszín:a Fertőszéplaki Művelődési Ház tornaterme

Időpont: szerdánként 17.30-18.30-ig

Részvételi díj: 300 Ft / fő alkalmanként. Váltócipő kötelező, törölköző ajánlott.

Első alkalom: január. 23., szerda 17:30

Bővebben...
 
Beszámoló a szezonzáró kerékpártúráról
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

Szombaton a szezonzáró túránkat sikeresen teljesítettük. A vénasszonyok nyarának köszönhetően gyönyörű időben sportolhattunk Az időjárással nagy barátságot kötöttünk ebben a két évben, az eddigi 16 túra egyikét sem kellett elhalasztanunk, mindet a kiírt időpontban le tudtuk bonyolítani.

Az idén minden túra alkalmával találkozhattunk új emberekkel, nem volt ez másképp most sem. A kisebb táv teljesítése közben a VI. Fertőszéplaki Tökfesztiválra is betekintettünk.

A 2012-es évben 376 km-t tekert a szakosztály. Ezúton is szeretném megköszönni a szakosztály tagjainak egész évi hozzáállását és gratulálok teljesítményűkhöz!

Bővebben...
 
Beszámoló a szeptemberi kerékpártúráról PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
2012. szeptember 24. hétfő, 20:41
AddThis Social Bookmark Button

A nemzetközi autómentes világnapon mi is nyeregbe pattantunk és meg sem álltunk a nicki duzzasztógátig! Az időjárás eleinte hűvösnek tűnt, de a déli órákban már nagyon kellemes és piknikezésre alkalmas volt.

Isteni sugallat és Jakab Szabolcs barátom ötlete alapján szállítottunk magunkkal két tartalék kerékpárt. Még Fertőszentmiklóst sem hagytuk el, máris bekövetkezett az első technikai probléma. Megnyúlott az egyik lánc és folyamatosan ugrott, használatra alkalmatlanná téve a kerékpárt. Répcelakra érve sajnos a másik kerékpárt is igénybe kellett vennünk, itt pedig egy pedál szakadt le az egyik bringáról. És itt még nem ért véget a balszerencsés vesszőfutásunk, ugyanis hazafelé az egyik kerékpár hátsó gumiján 15 cm-es repedés keletkezett, amelynek következtében 2-3 cm-es kilengésű nyolcas keletkezett, de szerencsére ezzel még haza tudtak kerekezni.

A gátnál eltöltött 3 óra nagyon jó hangulatban telt, többen sétáltak, mások megtekintették az erőművet és egy finom gulyásleves elfogyasztása után hazaindultunk!

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 26. szerda, 05:47
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Oldal 10 / 15

Polgármesteri köszöntő

 

Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév: wifi
Jelszó: free

Facebook

Programnaptár 2019

Domb újság

.


Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron