Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév: wifi
Jelszó: free

Nyitó oldal

Civil- és sportélet

 

 

 

A nyár leghosszabb zenei fesztiváljának ad otthont május 31 és szeptember 15 között Eszterháza. Az Eszterházi Vigasságok koncertjeire már kaphatók a jegyek a www.jegymester.hu portálon, illetve a májustól a helyszínen! Bővebb információ a fesztiválról a www.eszterhaza.hu oldalon.

 

Válogassuk! Program környezeti értékeinkért

 

Sopron és térsége hulladékgazdálkodási rendszer KEOP-1.1.1./2F/09-2011-0002

 

Női labdarúgás - beszámoló a szezonkezdésről
Írta: Ihász Mónika FSK titkár   
AddThis Social Bookmark Button

A felnőtt női labdarúgó csapatunk számára megkezdődött a bajnoki szezon második fele. Bár a bajnokság nekünk április 26-án startolt, az edzéseket ugyanúgy megtartottuk, mint szezon közben. Új csapattagokkal lettünk gazdagabbak, az edzéseken is egyre többen vagyunk. Változás volt a szakosztályvezetésben, Endrei Diána tartja össze már a csapatot.

 

 

Az első fordulónk alkalmával Dunakilitire látogattunk el, ahol első meccsünket a hazaiakkal vívtuk. A mérkőzésen remekelő Endrei Ramóna a peches kapufák mellett kettő gólt szerzett, ezzel döntetlen lett az eredmény. Második meccsünket Bezi csapata ellen játszottuk, ahol 1-0-ra nyertünk. Gólszerző: Barczáné Sudár Mónika. Csapattagok: Bális Gabi, Barczáné Sudár Mónika, Egyed Tünde, Endrei Ramóna, Farkas Csabáné Violetta, Fejes Cintia, Főző Borbála, Göndöcs Evelin, Hanzséros Viktória, Horváth Krisztina, Ihász Mónika. Ezzel az eredménnyel egyelőre a bajnokságban a 3. helyen állunk.

A következő fordulót, melyben csapatunk érintett május 24-én rendezik meg Enesén, majd május 31-én hazai fordulónk lesz. Itthon a bajnokságot vezető Alsósági Tigriseket és Magyarkeresztúrt fogadjuk, úgyhogy a bíztatás ránk fér. Szeretettel várjuk a szurkolókat!


 

Polgármesteri köszöntő

 

Facebook

Programnaptár 2017

Domb újság

.


Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron