A makett szakkör évzáró foglalkozása
Írta: Lukács Béla   
AddThis Social Bookmark Button

Az évben utolsó alkalommal gyűltek össze a szakkör tagjai. A kötetlen hangulatú foglalkozás keretében ismertetésre kerültek az idei év eseményei, eredményei. A jövőre nézve a tervek sokasága fogalmazódott meg a szakkör tagjaiban. Egyenlőre a nagy tervek helyett apró biztos lépések megvalósítását tűzték ki célként a szakkör tagjai. Legfontosabb célja a lelkes kis csapatnak a szakkör létszámának növelése az újévben. A szakmai kiállítások látogatása nem csak munka, de egyben kikapcsolódást is nyújtana minden szakkörtagnak. Így várhatóan a jövő évben kirándulással egybekötött szakmai úttal bővítené ismereteit a szakkör.



Az év végére tartogatva a legnagyobb meglepetést - Simon Patrik által tervezett logót- minden szakkör tag személyesen kapja meg. A gyerekek felszabadult játékos foglalkozással fejezték be ez évben a munkát.

A szakkör minden tagja névében köszönetemet szeretnék kifejezni azon embertársaimnak, akik segítették a szakkör munkáját az egész év folyamán. A szakmai munka irányítása - a szabad idejét feláldozó - Fodróczy Zsolt nélkül nem működhetne. Köszönöm Zsoltnak az áldozatos munkáját.


Eredményekben és sikerekben gazdag békés KARÁCSONYI ÜNNEPEKET és BOLDOG ÚJ ÉVET!


 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron