Nagylelkű felajánlás iskolánknak
Írta: Iliásné Pozsgai Anna iskolaigazgató   
AddThis Social Bookmark Button


A közelmúltban nagy megtiszteltetés érte iskolánkat. Egyed Ferenc fertőszéplaki lakos, a Polima Kft. ügyvezetője jóvoltából iskolánk tanulói nem mindennapi eseményben vehetett részt. Az „Adjunk álmokat gyermekeinknek” program keretén belül intézményünk 17 db interaktív CD-ROM sorozattal gazdagodott.


Oktató-nevelő munkánkhoz ez nagyon nagy segítség, hiszen a program hozzájárul gyermekeink világképének fejlődéséhez, azoknak a képességeknek, tudásnak a megszerzéséhez, amelyekre szükségük van a továbbtanulás során, továbbá felkelti igényüket a nyelvtanulásra is. A csomag tartalma rendkívül jól beépíthető a földrajz, a történelem órák anyagába, illetve olyan órák anyagába, amelyek kicsit is érintik az adott országokat. A modern diavetítés zenei aláfestéssel rendkívül motiváló hatással van a diákokra és figyelmük is könnyen leköthető az anyag segítségével. A megtekinthető CD-ROM-ok a következők: Ciprus, Laosz és Kambodzsa, Málta, az Egyesült államok Nemzeti Parkjai, Burma, Bali, Észak-Thaiföld, Közép-Thaiföld, Dél-Thaiföld, Nepál, Kína, Mexico, Korzika és Szardínia, Spanyolország, Jáva, India.

 

Köszönjük szépen Egyed Ferencnek e nemes, nagylelkű felajánlását, támogatását tanulóink számára. A program csomag átvételekor intézményünk emléklapot is kapott, melyet büszkén őrzünk aulánk falán.








 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron