Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév: wifi
Jelszó: free

Nyitó oldal

Civil- és sportélet

 

 

 

A nyár leghosszabb zenei fesztiváljának ad otthont május 31 és szeptember 15 között Eszterháza. Az Eszterházi Vigasságok koncertjeire már kaphatók a jegyek a www.jegymester.hu portálon, illetve a májustól a helyszínen! Bővebb információ a fesztiválról a www.eszterhaza.hu oldalon.

 

Válogassuk! Program környezeti értékeinkért

 

Sopron és térsége hulladékgazdálkodási rendszer KEOP-1.1.1./2F/09-2011-0002

 

Fertőszéplaki gyereknap
Írta: Rozsits-Princzes Anita DÖK-vezető   
AddThis Social Bookmark Button

Minden évben május végén az iskola vidám gyerekzsivajtól hangos, ugyanis ezen a napon minden tanulóinkról szól. Május 26-a délelőttjén izgatottan vették birtokukba a csúszdát kicsik és nagyok egyaránt. A délelőtt további részében előszőr az alsó tagozatos tanulók, majd a felsősök kerékpáros ügyességi feladatokat oldottak meg az általunk kialakított KRESZ-pályán. Közben a kisebbeket és ovisokat a Csemete Bábszínház szórakoztatta.

 

Ebéd után újra a játéké volt a főszerep. A futballmeccsek lelkes focistáktól és szurkolóktól voltak hangosak. Mindenki jól érezte magát. A sütisütőverseny idén is népszerű volt, egészen különleges finomságokat alkottak a kis cukrászok. A diákönkormányzattól ajándékba kapott jégkrémet mindenki örömmel fogadta. Az arcfestők folyamatosan várták diákjainkat, hogy kipróbálhassák magukat a vágyott szerepekben. Kora délután Juhász Katalin énekesnő zenés műsorral szórakoztatta az érdeklődőket. Többen a liget bokraiban kincset kerestek és nagyon ügyesen találtak is.  Közben az udvaron finom palacsinta, üdítő és cseresznye várta a gyerekeket. Tanulóink kipróbálhatták ügyességüket tojásdobáló versenyben is. Több nézőt is vonzott a tanár – diák kosármeccs, melyen szoros küzdelemben a diákok maradtak alul. Közben a vidámságé, a felszabadult beszélgetésé volt a főszerep. Nincs nagyobb öröm, mint gyermekeink mosolya, amiből ezen a napon nem volt hiány.

Köszönjük a Szülői Szervezet, a Fertődi Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat, Fertőszéplak Önkormányzata és a helyi művelődésszervező segítségét, támogatását, amellyel nagymértékben hozzájárultak a gyermeknapi programok sikeréhez.

Fényképek e vidám napról ide kattintva tekinthetők meg.

 

 

Polgármesteri köszöntő

 

Facebook

Programnaptár 2017

Domb újság

.


Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron