Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév: wifi
Jelszó: free

Nyitó oldal

Civil- és sportélet

 

 

 

A nyár leghosszabb zenei fesztiváljának ad otthont május 31 és szeptember 15 között Eszterháza. Az Eszterházi Vigasságok koncertjeire már kaphatók a jegyek a www.jegymester.hu portálon, illetve a májustól a helyszínen! Bővebb információ a fesztiválról a www.eszterhaza.hu oldalon.

 

Válogassuk! Program környezeti értékeinkért

 

Sopron és térsége hulladékgazdálkodási rendszer KEOP-1.1.1./2F/09-2011-0002

 

Köszöntünk 2016/17-es tanév!
Írta: Iliásné Pozsgai Anna iskolaigazgató   
AddThis Social Bookmark Button

Augusztus utolsó napján tartottuk tanévnyitó ünnepélyünket. Nyolcadik osztályos tanulóink és a szülők kíséretével fogadtuk a 19 első osztályos tanulót, akiket ünnepélyes keretek között köszöntöttünk a helyi művelődési házban.  Iskolánk legfiatalabbjai dallal, közös verssel búcsúztak az óvodai évektől, a közös élményektől. Mi meglepetéscsomaggal kedveskedtünk.

 

Bízunk benne, hogy a kis elsősök és szüleik választása megvalósítja reményeiket, elvárásaikat. Köszönjük a szülők bizalmát, hogy iskolánkat választották gyermekeik számára.

Megkezdődik az új tanév, új feladatokkal, kihívásokkal. 158 tanulónak lesz második otthona a fertőszéplaki iskola, ahol nyugodt, kiegyensúlyozott környezetben, felkészült, lelkes pedagógusok oktatják, nevelik az ide járó tanulókat.

A mindennapi munkához sok örömet, jó egészséget, a gyermekekben a lehetőségek felfedezését, a szülőkben igaz segítőtársakat, közösen elért és megért sikereket, a pedagógustársaimmal együtt pedig jó csapatmunkát kívánok!

A tanévnyitó ünnepségen készült fényképek ide kattintva tekinthetők meg.

 

Polgármesteri köszöntő

 

Facebook

Programnaptár 2017

Domb újság

.


Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron