Sporthírek
Jóga csoport a VNTV fesztiválon
Írta: Kóborné Tóth Éva   
AddThis Social Bookmark Button

Immáron 18 éve működik településünkön a jóga csoport. Foglalkozásainkat szerdánként este 19-21 óráig tartjuk, melyeket rendszeresen 20-25 fő látogat.

Aki megtapasztalta, hogy a jógával hajlékonyabb, erősebb, éberebb, edzetteb, koncentráltabb és életerősebb, nem hagyja ki ezt a két órát a heti programjából. Ám a jógában van valami, ami ezeken túlmenően oly egyedivé teszi. A jóga ugyanis abban segít, hogy jól érezzük magunkat.

Kis csoportunk évente 3 alkalommal szervez kirándulásokat. Elsősorban a tagság közösséggé kovácsolása a célja ezeknek a programoknak.

Május 6-án, Budapesten a Vivanatura fesztiválon voltunk.

Bővebben...
 
Beszámoló a Fertőszéplak Öregfiúk Labdarúgó Szakosztály 2017. évi második mérkőzéséről
Írta: Takács Adrián szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

Idei második mérkőzésünket 2017. április 29-én, Újkéren játszottuk. Ez gyakorlatilag a 2016-os „alakuló” meccsünk visszavágója volt.  Izgatottan vártuk, hogy miként alakul majd, mivel tavaly itthon 2:2-es döntetlent játszottunk.

Bővebben...
 
Beszámoló a 2017.év Madárvárta túráról
Írta: Bene Gábor   
AddThis Social Bookmark Button

Cél az Osli mellett található Madárvárta volt, amit sikeresen el is értünk a mostanában szokásos szeles 8-10 celsiusfokos hőmérsékletben. Az előre kalkulált 55 km helyett a táv 70 km lett, amiért elnézést kérünk. Remélem, hogy a tervezett táv és a pár plusz kilométer fáradsága után, mindenki szép élményekkel gondol vissza erre a nagyon jó hangulatban eltelt kerékpár túrára. A résztvevőknek köszönet, s nagyon örülök, hogy több új kerékpáros is csatlakozott hozzánk.
Találkozunk a következő túrán!

Április 29-én kerékpár szakosztályunk megtartotta idei évi második túráját.

Cél az Osli mellett található Madárvárta volt, amit sikeresen el is értünk a mostanában szokásos szeles 8-10 celsiusfokos hőmérsékletben. Az előre kalkulált 55 km helyett a táv 70 km lett, amiért elnézést kérünk. Remélem, hogy a tervezett táv és a pár plusz kilométer fáradsága után, mindenki szép élményekkel gondol vissza erre a nagyon jó hangulatban eltelt kerékpár túrára.

Bővebben...
 
Beszámoló a Fertőszéplak Öregfiúk Labdarúgó Szakosztály 2017. évi első mérkőzéséről
Írta: Takács Adrián szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button


Idei első mérkőzésünket 2017. április 8-án játszottuk hazai pályán. Ellenfelünk Sarród csapata lett volna, de mivel nem tudtak megfelelő létszámban kiállni, helyette végül egymás közötti focit szerveztünk.

Bővebben...
 
Kerékpáros túratervezet 2017
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

Elkészült a Fertőszéplaki Sportkör kerékpár szakosztályának 2017-es túramenetrendje, mely ide kattintva tölthető le. Remélem, mindenki talál benne kedvére valót. Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, túrázni vágyót!

 
Újra Nicken jártunk
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

 

Minden évben, nyár végén meglátogatjuk Nicken a duzzasztógátat és környékét. Nem történt máshogy ez idén sem. Kerékpározásra tökéletes időjárást sikerült rendelnünk erre a nagyszerű napra, nyilván ennek is köszönhető a nagyszámú érdeklődő. A gát tövében Mészáros Tamás főzött a kerékpárosoknak egy setésragu levest (valamint előételnek zsíros kenyeret készített), ami kiválóan sikerült, köszönjük szépen!

Képes beszámoló:http://www.fertoszeplakisk.hu/hu/galeriak/46-55.-nick.html

 

 
Beszámoló a jánossomorjai kerékpártúráról
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button


A túranaptárunkban Jánossomorja következett. Ez egy olyan cél volt, ahol eddig még kerékpárral nem jártunk. Egy picit tartottam is tőle, ugyanis az Andau és Jánossomorja közötti 6 km-es szakaszon nincs kerékpárút. De nem volt komolyabb forgalom, így nem is volt fennakadás. Hőség viszont volt, nem is kicsi. Igazi nyári forróságban tekerhettünk, amelyet még egy defekt is nehezített. Elfelé Ausztriából közelítettük meg a várost, míg hazafelé megtekintettük az Andaui-hidat. Szerencsénkre még éppen az esőzés előtt hazaértünk.

A túrán készült fényképek ide kattintva tekinthetők meg.

 
Éjszakai kerékpártúra esőben
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

A múlt hétvégén rendeztük az idei éjszakai kerékpártúránkat. Már a hét közepén lehetett sejteni, hogy szombat éjjel megérkezik a lehűlés. Ennek megfelelően mindenki tisztában volt azzal, hogy beleszaladhatunk egy komolyabb viharba. Az esti gyülekezőnél még ebből semmit sem lehetett látni, így nyugodtan útnak indulhattunk. Fertőújlakot elhagyván már két komolyabb felhőképződés is szemet szúrt és amikor villámlani kezdett megálltunk. Feltettem a kérdést, hogy folytassuk-e a túrát vagy egyszerűen forduljunk vissza. Folytattuk. De módosítottuk a célállomást Illmitz-re, mert abban biztosak voltunk, hogy az eredeti úti célunkhoz (Podesdorf) nem fogunk szárazon eljutni. Apetlonnál már elég komoly széllel kellett megküzdenünk. Sikerült az illmitzi strandra letekernünk, ahol hárman meg is mártóztak a 28 fokos vízben. A hatalmas széllökések miatt a Fertő vize olyan volt, mint egy óriási hullámmedence. A gyors fürdés után sietősre vettük hazafele. Sokáig nem is esett komolyabban csak szemerkélt. Aztán Lászlómajor közelében rázendített. Onnan végig szakadó esőben tekertünk hazáig.

Bővebben...
 
Képes beszámoló az éjszakai gyalogtúráról
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

Az idei évben is jó hangulatban zajlott le az immáron hagyományosnak tekinthető éjszakai gyalogtúra. Tanuskodjon erről egy képes beszámoló, mely a fenti képre kattintva tekinthető meg.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Oldal 6 / 17

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron