Újabb siker! - Ezúttal Német Bálint öregbítette a makett szakkör és Fertőszéplak hírnevét
Írta: Lukács Béla   
AddThis Social Bookmark Button

Az enyhe téli időszak ellenére úgy kezdődött a tavasz, mint ha csak téli álomból ébrednének a szakkör tagjai. Az álom csak álom maradt, mert a legnagyobb igyekezet ellenére, a kemény és hosszú felkészülés nem a várt eredményeket hozta. A prágai kiállítás nagy reményei pillanatok alatt szertefoszlottak, így csak az élmény maradt, hogy részt vehettünk a versenyen. Hát ez a tavasz és Prága sem maradt szép emlék a makettezőknek, az már biztos.

A bánat hamar elmúlt, hisz következett a hazai megmérettetés: Szolnok. A legjobb munkákkal felvértezve indultunk. Győzni kell! Minden, az év kezdetén élért siker, duplázza az önbizalmat.

Szolnokon magasra tették a mércét, ezt minden induló láthatta. Nem lehetett nem észrevenni az apró könnycseppeket a szemek sarkában, amikor sorra estek el a győzelem lehetőségétől a szebbnél szebb makettek. A csalódások sorozata a széplaki makettezőket sem kerülte el. Mi lesz így ebben az évben? Mindenki ezen merengett, amikor is jött a jó hír, hogy talpon van még egy legény a makettjével. A széplaki makett gyermek kategóriában bejutott az első három hely várományosai közé. Ennél jobb hírt nem is kaphattak volna a helyszínen jelen lévő tagok. A várakozással és latolgatással telt percek után a szakkör szakmai vezetője nyugtázhatta a biztos eredményt. A jó szakmai munka ezekben a nehéz időkben is megállta a helyét. A XXIV. Szolnoki Makett Kiállítás és Verseny, gyermek összevont kategóriában harmadik helyezett makett készítője: Németh Bálint

Gratulálunk Bálintnak az elért eredményhez! Köszönjük Fodróczy Zsoltnak a szakmai támogatást!





 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron