Szép eredmények a Csodavilág alkotópályázaton
Írta: Iliásné Pozsgai Anna iskolaigazgató   
AddThis Social Bookmark Button
A Fertő-Hanság Nemzeti Park által meghirdetett "Csodavilág" Alkotópályázaton tanulóink több kategóriában kiemelkedően szép eredményeket értek el. Az általános iskolások 3. és 4. osztályos kategóriában: Németh Dorottya Terka 3. osztályos tanuló igényes rajzával 1. helyezést ért el. Az 5. és 6. osztályos kategóriában: Eszes-Árvai Kende 6. osztályos tanuló pályamunkájával a 3. díjat érdemelte ki. A 4. osztályos tanulók makett formájában örökítették meg a Fertő-táj vizes élővilágát. Pályamunkájukkal 1. helyezést értek el. Hasonló kiemelkedően igényes makettet készítettek a természetvédelmi szakkör tagjai is. Ők a 2. helyezést érdemelték ki munkájukkal.
Az oklevelek mellett értékes ajándékokban részesültek tanulóink. Gratulálunk minden díjazottnak és a felkészítő pedagógusoknak is!

A Fertő-Hanság Nemzeti Park által meghirdetett "Csodavilág" alkotópályázaton tanulóink több kategóriában kiemelkedően szép eredményeket értek el. Az általános iskolások 3. és 4. osztályos kategóriában: Németh Dorottya Terka 3. osztályos tanuló igényes rajzával 1. helyezést ért el. Az 5. és 6. osztályos kategóriában: Eszes-Árvai Kende 6. osztályos tanuló pályamunkájával a 3. díjat érdemelte ki. A 4. osztályos tanulók makett formájában örökítették meg a Fertő-táj vizes élővilágát. Pályamunkájukkal 1. helyezést értek el. Hasonló kiemelkedően igényes makettet készítettek a természetvédelmi szakkör tagjai is. Ők a 2. helyezést érdemelték ki munkájukkal.

Az oklevelek mellett értékes ajándékokban részesültek tanulóink. Gratulálunk minden díjazottnak és a felkészítő pedagógusoknak is!

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron