Szépkorúak napja
Írta: Körmendi Tímea   
AddThis Social Bookmark Button

2017. november 23-án szeretettel és megtisztelő figyelemmel köszöntöttük falunk szépkorú tagjait a Fertőszéplaki Művelődési Házban. Az ünnepséget Kóbor Attila polgármester úr nyitotta meg ünnepi beszédével. Visszatekintett a régmúlt gyermekévek csodás pillanataira, felidézte „milyen is volt régen gyermeknek lenni…” Kifejtette, hogy nem lehetséges boldog és elégedett élet az egymás iránti felebaráti szeretet kiteljesedése és az egymás iránti megértés nélkül. Hálásak vagyunk a Szépkorúaknak, hisz gazdag élettapasztalatukat, bölcsességüket, hosszú életük során kikristályosodott szeretetüket gazdagon osztják az őket követő nemzedékeknek. Soha nem volt olyan nagy a szakadék a nemzedékek közt, mint manapság, ennek az áthidalását a szépkorúak szeretete tudja megvalósítani!

 

A köszöntőt a Margaréta Óvoda nagycsoportosaink fellépése követte. Vidám mosolyuk és lelkesedésük megdobogtatta minden néző szívét.

Az apróságok után Kossuth Gergő előadóművész műsorát láthattuk, aki fantasztikus hangjával megtöltötte a teret, mosolyt csalt a „ifjú hölgyek” arcára, és megénekeltette a széplaki „legényeket”.

A műsorokat finom vacsora követte. A jó hangulatról a Szomszédok zenekar gondoskodott.

Köszönjük a részvételt, találkozunk jövőre!

 

Polgármesteri köszöntő

 

Önkormányzati választás 2019

Facebook

Programnaptár 2021

Domb újság

.


Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév: wifi
Jelszó: free

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron