Sporthírek
"Újoncok" a kerékpártúrán
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

A hétvégén a Hanság-főcsatornához kerekeztünk. Az idei eddigi legnagyobb létszámú túránkon, a megszokott tagokon kívül találkozhattunk több "elsőtúrással" is, mely nagy örömünkre szolgált.

Kezdéskor egy picit felhős, de alapvetően kerékpározásra tökéletes időjárás fogadott minket. A táv felénél szemerkélni kezdett az eső, amely hazafelé Tőzeggyármajortól beleerősített és az utolsó 11 km-en sajnos egy gyenge esőzésben kellett hazatekernünk. Ennek ellenére a túra kitűnő hangulatban zajlott és az újoncok is nagyon élvezték a tekerést.

Következő túra: július 14. - Zsira

További fotók:
http://bringazz-fertopart.5mp.eu/web.php?a=bringazz-fertopart&o=YXLT6eGPSk

 
Új sportág honosodik Fertőszéplakon
Írta: Szabó Katalin FSK elnök   
AddThis Social Bookmark Button

A Fertőszéplaki Sportkör szervezésében 2012. május 12-én nordic walking túrán vehettek részt a sportág iránt kedvet érzők. Fél10 előtt találkoztunk a széplaki óvoda előtt. Horváth István (Stefi) aerobic edző rövid ismertetőt tartott a sportágról, segítette a botok beállítását, megtanította a helyes használatukat. A bemelegítés után elindultunk Sarródra. A Kócsagvárnál kis pihenőt tartottunk, majd Fertődön keresztül érkeztünk vissza Széplakra. A körülbelül 10 km-es távot bő 2 óra alatt teljesítettük. A túra közben elhatároztuk, hogy vásárolunk az egyesület számára botokat, és rendszeresítjük a nordic walking túrákat, ahova természetesen azokat is várjuk, akik most nem tudtak velünk tartani.
 
Beszámoló április végi kerékpártúránkról
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

Idei harmadik túránk a Rábaközbe vezetett. Ez volt az első túra, amit nem Fertőszéplakról indítottunk. Béreltünk egy kerékpárszállító utánfutót és autókkal elutaztunk Bodonhelyre. Itt a település polgármestere Kenesei Ferenc (képünkön) már várt minket, hogy egy finom kávéval és üdítőitalokkal a kezdőlökést megadja a csapatnak. A sportpályáról elindulva egyből a Rába töltésen kerekezhettünk 7 km-ert, amikor elértünk Árpásra. Itt található egy Árpád-kori apátsági római katolikus templom, amelyet Feller Sándor helyi történész mutatott be nekünk. A Széplakiaknak arról is nevezetes ez a templom, hogy Ormódi Károly plébános úr itt szolgált, amíg át nem helyezték Fertőszéplakra.

Bővebben...
 
Szépszámú versenyzőt vonzott a március végi asztalitenisz verseny
Írta: Horváth Balázs szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

2012. március 31-én délután lezajlott a Fertőszéplaki Sportkör Asztalitenisz szakosztálya által szervezett egyéni amatőr pingpong verseny. A versenyt felnőtt kategóriában hirdettük meg, ennek ellenére több gyermek is vállalta a megmérettetést a felnőttek között. Közülük Bálint Dániel az elődöntőig jutott. Ezúton is még egyszer gratulálunk a szép teljesítményért. A verseny baráti hangulatban, sportszerűen zajlott.

Bővebben...
 
Beszámoló a tómalmi kerékpártúráról
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

Március utolsó napjára tervezett tómalmi túra volt a soron következő. Rossz előrejelzést olvashattunk a héten a szombati időjárásról, és már csütörtökön és pénteken is nagyon kellemetlen szeles idő volt. Ennek ellenére szombat reggel nagyon barátságos idő és kiváló hőmérséklet fogadott minket a 9 órai rajtnál. Mire Balfra értünk a széllökések megélénkültek és kezdték megnehezíteni a dolgunkat, de kitartóan folytattuk utunkat.

Bővebben...
 
Beszámoló a szezonnyitó kerékpártúráról
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

Vasárnap elkezdtük az idei évet! Nagy örömömre szolgát, hogy a nem éppen tökéletes időjárási körülmények közt is rendkívül sok kerékpáros jelent meg, hogy teljesítse a 17 km-es távot. Az időjárás nagyon kellemetlennek bizonyult, a fertődi kastélyig szemerkélő esőben hajtottunk. A 21 induló között voltak olyanok is, akik eddig még nem látogatták sportrendezvényeinket. Nagyon szép és érdekes túrákat terveztem idén, remélhetőleg ez a létszám még emelkedni is fog!
Következő túra: Március 31. Szombat 9:00, Tómalom
A túráról készült képeket megtekinthetik a www.bringazz-fertopart.5mp.eu oldalon

 
Endrei Ramóna lett a IV. Makay Női Teremlabdarúgó Torna gólkirálynője, a csapat is dobogóra állhatott
Írta: Doszpod Zsolt   
AddThis Social Bookmark Button

Női labdarúgó csapatunk 2012. február 18.-án Dunakilitin járt a IV. Makay Női Teremlabdarúgó Tornán.

7 csapat részvételével, körmérkőzéses lebonyolításban zajlott a torna.

Bővebben...
 
Újabb sikert ért el női labdarúgó csapatunk
Írta: Doszpod Zsolt   
AddThis Social Bookmark Button

Január 28.-án Ikrényben szerepelt női labdarúgó csapatunk a II. Intersport Éjszakai Teremfoci Kupán. A rendezvényen 14 csapat vett részt. A csapatokat két csoportba osztották ahonnan az első 4 jutott tovább.

Bővebben...
 
Beszámoló az évzáró kerékpártúráról
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button


Szombaton teljesítettük az idei utolsó túránkat. Az időjárás fantasztikus volt, az októberi nyárias időben élvezhettük kedvenc sportunkat. Ennek megfelelően nagyon sokan voltunk, szám szerint 25 személy teljesítette a kiírt távot. A Haraszton keresztül elkerekeztünk Röjtökmuzsajra, ahol Dominek Zoltán jóvoltából egy hűsítő italt fogyaszthatott el a csapat. Innen tovább hajtottunk Fertőhomokra, ahol zajlott már a Diófesztivál.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 Következő > Utolsó >>

Oldal 14 / 17

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron