Rekord számú résztvevő a szezonnyitó kerékpártúrán
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

Szombat délelőtt megkezdtük 2014-es idényünket. Az ősszel/télen elkészült új kerékpárutat avattuk fel Fertőszéplak és Balf között. Az időjárás a héten kiváló volt, de szerdán már lehetett sejteni, hogy szombat délutánra lehűlés várható erős széllökésekkel, ezért úgy határozott a szakosztály vezetősége, hogy a kiírt kezdési időpontot 13 óráról előbbre hozza 10 órára. Mint később kiderült, jól döntöttünk.


A kastély udvarán nagyon sok bringás jelent meg az időpontváltoztatás ellenére is, köztük több „újonccal”. A tavalyi évhez hasonlóan Tóth Miklós atya is tiszteletét tette és megáldotta a kerékpárokat, valamint a bringásokat Szent Kristóf és Raffael Arkangyal (az utazók védőszentjei) védelmébe ajánlva.

Az utunkon technikai probléma (1 defektet leszámítva) nem merült fel, az időjárás is kitartott hazaérkezésünkig, így összességében jól sikerült az idénynyitó!

A szezonnyitó képei az alábbi linkre kattintva tekinthetők meg: http://bringazz-fertopart.5mp.eu/web.php?a=bringazz-fertopart&o=AHFtCeqOCK



 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron