Kívül-belül szép
Írta: Kiskéri László   
AddThis Social Bookmark Button

A december 17-ei falukarácsonyi ünnepség keretén belül megrendezésre kerülő jótékonysági vásárunk ismét bebizonyította, hogy Fertőszéplak méltán nevezhető szépnek. Nem csak a település ékességeinek számító templom, kálvária vagy faluházak miatt nevezhető annak, hisz ezek „csak” a külső szépség jegyei. Jótékonysági vásárunk bebizonyította, hogy Fertőszéplak nem csak a felszínen szép, hanem az itt élők lelkének mélyén is. A Domb újságban megjelent felhívásra sokan hoztak felajánlásként finom süteményeket, pogácsákat, kézzel készült ajándéktárgyakat. A falukarácsonyi ünnepség keretében pedig a megjelent szép számú résztvevő igazi ünnepi hangulatban élhetett a jótékonyság nemes és tiszta cselekedetével.

A jótékonysági vásár eredményeként 60800 Ft gyűlt össze, mely átadásra került Hérics Istvánné, egyházközségi karitász-vezető részére.

Nagyon köszönöm mindenkinek, aki felajánlásával és munkájával támogatta jótékonysági kezdeményezésünket és lehetővé tette, hogy 4 fertőszéplaki család 15200 Ft támogatásban részesüljön. Hiszem, hogy ezáltal nem csak ők gazdagodtak, hanem minden felajánló és egész faluközösségünk is.

------------------------------------

"Kedves Fertőszéplaki Adakozók!
Továbbítottam a "Falu Karácsonyán" összegyűlt pénzadományt a családoknak. Elcsukló hangon, könnyes szemekkel vették át. Áldott ünnepeket kívánva köszönik mindenkinek. Isten fizessen meg mindenkinek mindent százszorosan.
Hérics Istvánné
Karitász vezető"


 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron