Farsangoltunk
Írta: Iliásné Pozsgai Anna iskolaigazgató   
AddThis Social Bookmark Button

Az idei évben rendhagyó módon szerveztük meg iskolánkban a farsangot. A járványügyi szabályok betartása mellett, osztály szinten ünnepeltünk. Farsangi hangulatban, vidámságban, jókedvben telt el a nap gyerek és felnőtt számára egyaránt.

 

Tanulóink kipróbálhatták ezen a jeles ünnepen, milyen érzés jelmezben tanulni a tanítási órákon. Nagy örömükre több pedagógus is ötletes maskarába öltözve szórakozott. Változatos, élményszerű programokban vehettek részt a farsangolók: a közös ügyességi játékok (Mikado, Jenga, Twister, székfoglaló, Felelsz, vagy mersz), a vidám vetélkedők, az osztály activity, a közös táncok, a táncverseny, a vidám zeneszámok, a jelmezverseny bizonyult a legnépszerűbbnek. A délután fénypontja a tombolasorsolás volt. Gyermekeink örömére nagyon sok ajándék talált gazdára. Minden osztályban finomabbnál finomabb sütik, farsangi fánk és különféle édességek, üdítő italok várták a „bálozókat”.

Hálásan köszönjük a Szülői Szervezet tagjainak és a szülőknek a tombolatárgyak felajánlásában és a farsangi előkészületekben nyújtott támogató segítséget.

A vidám napon készült fényképek ide kattintva tekinthetők meg.

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron