Gyereknap 2019
Írta: Kovács Emőke DÖK-vezető   
AddThis Social Bookmark Button

Minden évben gyermeknap alkalmával az iskola udvara és környezete gyerekzsivajtól hangos, ugyanis ezen a napon minden tanulóinkról szól.

Május utolsó napján izgatottan vették birtokukba az udvaron felállított csúszdákat kicsik és nagyok egyaránt.

A délelőtt folyamán alsós tanulóink számára focibajnokságot szerveztünk. Közben a tornateremben ping-pong és tollaslabda verseny zajlott. A délelőtti napsütésben udvari játékok várták az érdeklődőket.

Ebéd után újra a játéké volt a főszerep. A felső tagozatos futballmeccsek lelkes focistáktól és szurkolóktól voltak hangosak. Mindenki nagyon jól érezte magát. Ez idő alatt a kisebbeket a Csemete bábszínház szórakoztatta.

A diákönkormányzattól ajándékba kapott jégkrémet mindenki örömmel fogadta a nagy melegben. Az arcfestők folyamatosan várták diákjainkat, hogy kipróbálhassák magukat a vágyott szerepekben. Az udvari aszfalton ötletes, színes alkotások készültek, amelyek ügyes kezű diákjaink munkáját dicsérik. Többen a liget bokraiban kincset kerestek és nagyon ügyesen találtak is. Még a nagy meleg sem riasztotta vissza a dombfutás résztvevőit. A délután folyamán buborékfújó versenyt is hirdettünk. Nagy örömmel keresték kisiskolásaink az udvar különböző helyein elrejtett rókákat. Az ügyes megtalálók jutalma egy-egy cukorka volt. Közben finom palacsinta, narancs- és málnaszörp várta a gyerekeket. A délután zárásaként minden tanuló lufit is kapott ajándékba. Ezen a napon a vidámságé, a felszabadult beszélgetésé, a közös játéké volt a főszerep. Nincs nagyobb öröm számunkra, mint gyermekeink mosolya, amiből ezen a napon nem volt hiány.

Köszönjük a Szülői Szervezet, a Fertődi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat, Fertőszéplak Önkormányzata és a helyi művelődésszervező segítségét, támogatását, amellyel nagymértékben hozzájárultak a gyermeknapi programok sikeréhez.

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron