Sporthírek
AddThis Social Bookmark Button


Az alábbiakban nagycenki művészekkel, alkotókkal ismerkedhetünk meg. A rövid bemutatás mellett betekintést nyerhetünk az alkotók munkásságába is. A ma is alkotók legújabb munkáiból ezen a folyamatosan frissülő oldalon kaphatunk ízelítőt.

Alkotók, művészek betűrendben:Zenés aerobic szerdánként a sportkör szervezésében
Írta: Szabó Katalin FSK elnök   
AddThis Social Bookmark Button

A Fertőszéplaki Sportkör zenés aerobic / latin dance aerobic órákat szervez (a megjelentek igényeihez igazítva a stílust és a tempót).

Helyszín:a Fertőszéplaki Művelődési Ház tornaterme

Időpont: szerdánként 17.30-18.30-ig

Részvételi díj: 300 Ft / fő alkalmanként. Váltócipő kötelező, törölköző ajánlott.

Első alkalom: január. 23., szerda 17:30

Bővebben...
 
Beszámoló a szezonzáró kerékpártúráról
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

Szombaton a szezonzáró túránkat sikeresen teljesítettük. A vénasszonyok nyarának köszönhetően gyönyörű időben sportolhattunk Az időjárással nagy barátságot kötöttünk ebben a két évben, az eddigi 16 túra egyikét sem kellett elhalasztanunk, mindet a kiírt időpontban le tudtuk bonyolítani.

Az idén minden túra alkalmával találkozhattunk új emberekkel, nem volt ez másképp most sem. A kisebb táv teljesítése közben a VI. Fertőszéplaki Tökfesztiválra is betekintettünk.

A 2012-es évben 376 km-t tekert a szakosztály. Ezúton is szeretném megköszönni a szakosztály tagjainak egész évi hozzáállását és gratulálok teljesítményűkhöz!

Bővebben...
 
Beszámoló a szeptemberi kerékpártúráról PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
2012. szeptember 24. hétfő, 20:41
AddThis Social Bookmark Button

A nemzetközi autómentes világnapon mi is nyeregbe pattantunk és meg sem álltunk a nicki duzzasztógátig! Az időjárás eleinte hűvösnek tűnt, de a déli órákban már nagyon kellemes és piknikezésre alkalmas volt.

Isteni sugallat és Jakab Szabolcs barátom ötlete alapján szállítottunk magunkkal két tartalék kerékpárt. Még Fertőszentmiklóst sem hagytuk el, máris bekövetkezett az első technikai probléma. Megnyúlott az egyik lánc és folyamatosan ugrott, használatra alkalmatlanná téve a kerékpárt. Répcelakra érve sajnos a másik kerékpárt is igénybe kellett vennünk, itt pedig egy pedál szakadt le az egyik bringáról. És itt még nem ért véget a balszerencsés vesszőfutásunk, ugyanis hazafelé az egyik kerékpár hátsó gumiján 15 cm-es repedés keletkezett, amelynek következtében 2-3 cm-es kilengésű nyolcas keletkezett, de szerencsére ezzel még haza tudtak kerekezni.

A gátnál eltöltött 3 óra nagyon jó hangulatban telt, többen sétáltak, mások megtekintették az erőművet és egy finom gulyásleves elfogyasztása után hazaindultunk!

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 26. szerda, 05:47
 
Sportnap 2012
Írta: Szabó Katalin FSK elnök   
AddThis Social Bookmark Button

2012.szeptember 8-án nyárias időben tarthattuk meg Fertőszéplak második sportnapját. A szakosztályvezetők és segítőik már a reggeli órákban előkészítették a terepet, hogy a programok kezdetére minden készen álljon.

A napot zenés reggeli tornával indítottuk az óvoda előtti parkolóban. Stefi fél óra alatt kellemesen lefárasztotta az összegyűlt 20-25 embert.  Tornáztak pici gyerkőcök, nagyobb gyerekek, anyukák, apukák, nagymamák, sőt, Baán Jenő bácsi személyében még egy nagypapa is részt vett a tornán.

Bővebben...
 
Beszámoló a zsirai kerékpártúráról
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

A nyár kellős közepén Zsirát vettük célba. Az időjárás előrejelzések a héten nem sok jóval kecsegtettek minket és pénteken az egész napos esőzés láttán, nem tartottam valószínűnek, hogy szombatok bringázni fogunk. De szerencsénk lett, mert szombat reggel még pár felhő kergetőzött az égen, a 9 órai startra gyönyörű időben indulhattunk.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Oldal 20 / 27

Polgármesteri köszöntő

 

Önkormányzati választás 2019

Facebook

Programnaptár 2020

Domb újság

.


Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév: wifi
Jelszó: free

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron