Sporthírek
AddThis Social Bookmark Button


Az alábbiakban nagycenki művészekkel, alkotókkal ismerkedhetünk meg. A rövid bemutatás mellett betekintést nyerhetünk az alkotók munkásságába is. A ma is alkotók legújabb munkáiból ezen a folyamatosan frissülő oldalon kaphatunk ízelítőt.

Alkotók, művészek betűrendben:



Beszámoló az I. éjszakai kerékpártúráról
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button


Rendkívül nagy érdeklődés mellett megrendeztük az első éjszakai túránkat, amely eléggé kalandosra sikeredett. Este negyed tízkor nemcsak a nagyszámú túrázni vágyók gyülekeztek, hanem bizony a gomolyfelhők is. Indulás előtt 5 perccel érkezett egy személy, aki azt állította, hogy Sopronban szakad az eső és orkán erejű szél tombol. Mi ennek ellenére útnak indultunk.

Bővebben...
 
Beszámoló a vásárosfalui túráról
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

Szombaton ismét a Rábaköz fele vettük az irányt. A mostani úticélunkat beledi rokonom, Németh György ajánlotta figyelmünkbe. Vásárosfaluban a helyi Önkormányzat kialakított egy nyári üdülőhelyet, ahol focipálya, tekepálya, játszótér, kemence, tűzrakó helyiség, büfé található. Minden adott egy jó kis campingezéshez vagy adott esetben kisebb fesztiválok megrendezéséhez.

Bővebben...
 
Beszámoló a Vas-Villa túráról
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

Ezerháromszázhúsz (1320) kerékpáros teljesítette a 22. Vas-villá'-s családi kerékpártúrát tegnap baleset, esés és egyéb nagyobb műszaki probléma nélkül. Jó időben kerekezhettek a résztvevők, akik között 23 biciklit és összesen 2,3 millió forint értékű ajándékot sorsoltak ki. Díjazták a legidősebb túrateljesítőt, aki nem volt fiatalabb, mint 85 éves. A túra nehézsége után érdeklődve az Úr elmondta, hogy egyszer sem tolta kerékpárját.

A mi részünkről: Sikeresen debütált a kerékpárszállító utánfutónk! A Szakosztály vezetésének tervei alapján elkészített váz, az Önkormányzat utánfutójára szerelve könnyedén kezelhető és 10 kerékpár szállítására alkalmas. Köszönet érte Fertőszéplak Község Önkormányzatának, aki anyagilag támogatta a megvalósítást, valamint Bogdán Józsefnek, aki megtervezte és meghegesztette hozzá a vázat!
A vasárnapi túrával kapcsolatban köszönet jár még Varga Gábornak és Családjának!

 
I. Kovács Lajos sakk emlékverseny Fertőszéplakon
Írta: Szabó Katalin FSK elnök   
AddThis Social Bookmark Button

Április 20-án sakkversennyel emlékeztünk falunk egykori tanítójára, Kovács Lajosra. Az régi tanítványok mellett volt sakkpartnerei is eljöttek, hogy felidézzék Lajos bácsi emlékét, és közben hol önfeledten, hol erősen koncentrálva játszanak egymással. Érkeztek versenyzők Fertőszentmiklósról, Fertődről és Kapuvárról is. Örömmel vettük, hogy középiskolások és általános iskolások is neveztek a versenyre, a helyiek mellett nagycenki, fertődi és hegykői gyerekek is.

Bővebben...
 
Beszámoló a Critical Mass kerékpáros felvonulásról
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark Button

Szombaton Sopronban jártunk a Critical Mass nevűfelvonuláson. Az eseményt a Bringázz Sopron Mozgalom szervezte, most már 6. éve és melyre úgy döntöttünk, hogy idén ellátogatunk. A Deák Téren gyülekeztek a bringások, amelyeknek a száma (a szervezők elmondása szerint) elérte az 1300 főt. Gyakorlatilag végigkerekeztük az egész belvárost egészen a Főtérig, ahol vezényszóra szimbolikusan mindenki felemelte kerékpárját. Ezután elindult a tömeg a Camping területére, ahol különböző programokkal kedveskedtek a szervezők.

Az induláskor készült videók:

http://www.youtube.com/watch?v=T_ecztZAiFc&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=4NY2j8BD6uM

 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Oldal 21 / 30

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron