Sporthírek
OTP-Bank Kupát nyertek női labdarúgóink!
Írta: Doszpod Zsolt edző   
AddThis Social Bookmark Button2011. június 25.-én a Fertőszéplak SK Női Labdarúgó Csapata Celldömölkön vendégszerepelt a VIII. Vulkán Futball Fesztiválon. A tét az OTP-BANK KUPA volt! A rendezvényen 10 női labdarúgócsapat vett részt. A résztvevők két 5-ös csoportban kezdték meg a küzdelmeket. Csapatunk a UFC Celldömölk, Vép, Szombathely, Nyirád, csapataival került szembe a csoportban. Első meccsünket a Nyirád csapatával játszottuk melynek végeredménye 1-1 lett.

Bővebben...
 
Kerékpártúra a Zsolnay kerámiával burkolt balfi kúthoz
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark ButtonJó hangulatban lezajlott a szombati kerékpártúra! Balfra vezető utunkat nagyon erős széllökések kísérték, viszont amíg itthon esett az eső, addig minket szerencsére elkerült.

Bővebben...
 
Kerékpártúra hajózással összekötve
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark ButtonLezajlott a hajózással egybekötött Fertő - kiskör nevű kerékpártúránk!A nagyjából 65 kilométeresre sikeredett távot tizenegyen teljesítették. Az időjárásnak ezúttal hálával tartozunk, mert bár a túra során voltak kisebb széllökések, de hazaérezésünkkel a zivatar megvárt bennünket!
Szerencsére a technikai problémák, defektek is elkerültek így csak a kerekezésre kellett koncentrálni. Háromnegyed 12-kor értünk a Mörbisch-i kikötőbe, ahol mindössze negyed óra várakozás után útnak indultunk Illmitzbe hajóval. A túra ezen részét mindenki különösen élvezte.

Bővebben...
 
Újabb győzelem női labdarúgásban
Írta: Doszpod Zsolt   
AddThis Social Bookmark Button


2011. május 7.-én, szombaton női labdarúgó csapatunk edző mérkőzést játszott a Dunakiliti csapatával Fertőszéplakon.
Csapatunk : BOGNÁR LILLA, SÖVEGJÁRTÓ BARBARA, BÁN ENIKŐ, BÁLIS GABRIELLA, BOGNÁR ZSANETT, ENDREI DIÁNA, HÁMOR MARTINA, MOSONYI NIKOLETTA, BELLA ZSUZSANNA, ENDREI RAMÓNA összeállításban játszott. A mérkőzés 3x30 perces lebonyolításban zajlott, aminek a végeredménye:  FERTŐSZÉPLAK--DUNAKILITI   4-2.  Csapatunk góljait : ENDREI RAMÓNA (3) és BÁLIS GABRIELLA szerezték!

Bővebben...
 
Férfi labdarúgás: Fertőszéplak-Und 6-0
Írta: Doszpod Zsolt   
AddThis Social Bookmark Button


2011. május 1-én, vasárnap lejátszotta soron következő bajnoki labdarúgó mérkőzését a férfi csapatunk. Ellenfelünk az UND csapata volt. Csapatunk az első perctől kezdve irányította a mérkőzést és higgadt pontos játékkal hamar megszerezte a vezetést. A gól után egyre nagyobb nyomás alá helyeztük ellenfelünket és ennek következtében gyorsan megszületett a második gólunk.

Bővebben...
 
Női labdarúgás: Fertőszéplak-Csapod 3-0
Írta: Doszpod Zsolt   
AddThis Social Bookmark Button2011. április 30-án 17.00 órakor lejátszotta női labdarúgó csapatunk a CSAPOD elleni edzőmérkőzését. A meccs 3x20 perces lebonyolításban került megrendezésre. Csapatunk a meccsen : BOGNÁR LILLA, BÁLIS GABRIELLA, BOGNÁR ZSANETT, HORVÁTH MÓNIKA, DEMÉNY ANNAMÁRIA, ENDREI DIÁNA, ENDREI RAMÓNA összeállításban lépett pályára. A mérkőzés végeredménye FERTŐSZÉPLAK-CSAPOD  3-0.

Bővebben...
 
Fertőszéplak – Harka 6-0
Írta: Doszpod Zsolt   
AddThis Social Bookmark Button


2011. április 24-én, vasárnap lejátszotta férfi labdarúgó csapatunk a soron következő bajnoki mérkőzését Fertőszéplakon a Harka csapata ellen. A mérkőzést kellő önbizalommal és elszántsággal kezdtük. Tudtuk, hogy nagy a tét mert előző nap a csoportunk 3. helyezettje csupán 0-0 döntetlent játszott és esetleges győzelmünkkel csupán 1 pontra állnánk a tabella 3. helyétől, valamint vasárnapi ellenfelünk közvetlenül mögöttünk van és ha győzünk, akkor sikerül 5 pontra leszakítanunk.

Bővebben...
 
Szombaton elkerekeztünk Frauenkirchen-be!
Írta: Fekete Imre FSK Kerékpár Szakosztály vezető   
AddThis Social Bookmark ButtonA túrán részt vett 15 + 1 személy! A +1 fő Jakab Szabolcs volt, aki felajánlotta, hogy furgonjával végigkíséri a csapatot a túrán. Ezúton is köszönöm neki, hogy eljött, főleg mert tartottuk az 1 túra 1 defekt tendenciát.

Az időjárásra nem lehetett panasz, amíg odafelé volt egy pici szembe szél, addig ez hazafelé támogatott minket, így a hazaút 1 órával rövidebbre sikerült.

Bővebben...
 
Hírek férfi labdarúgó csapatunk háza tájáról
Írta: Doszpod Zsolt   
AddThis Social Bookmark Button


Férfi labdarugó csapatunk lejátszotta soron következő bajnoki mérkőzését. Ellenfelünk a jelenleg 2. helyen álló KISFALUD csapata volt. A mérkőzésre rányomta bélyegét a nagy szél, minek következtében mindkét csapat rengeteg hibával játszott. Az első félidőben 0-0 állásnál büntetőt hibáztunk, amit nem sokkal később az ellenfél góllal büntetett. Csapatunk tovább küzdött és sikerült kiegyenlítenünk. Az ellenfél szerzett vezetést újfent a második félidő derekán, amit sikerült ismét kiegyenlítenünk. A meccs hajráját erővel jobban bírta csapatunk, de már csak ordító helyzetekig és kapufáig jutottunk.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 Következő > Utolsó >>

Oldal 12 / 14

Polgármesteri köszöntő

 

Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Facebook

Programnaptár 2017

Domb újság

.


Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron