Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév: wifi
Jelszó: free

Nyitó oldal

Civil- és sportélet

 

 

A nyár leghosszabb zenei fesztiváljának ad otthont május 31 és szeptember 15 között Eszterháza. Az Eszterházi Vigasságok koncertjeire már kaphatók a jegyek a www.jegymester.hu portálon, illetve a májustól a helyszínen! Bővebb információ a fesztiválról a www.eszterhaza.hu oldalon.

 

Válogassuk! Program környezeti értékeinkért

 

Sopron és térsége hulladékgazdálkodási rendszer KEOP-1.1.1./2F/09-2011-0002

 

Sporthírek
Női labdarúgás: Fertőszéplak-Csapod 3-0
Írta: Doszpod Zsolt   
AddThis Social Bookmark Button2011. április 30-án 17.00 órakor lejátszotta női labdarúgó csapatunk a CSAPOD elleni edzőmérkőzését. A meccs 3x20 perces lebonyolításban került megrendezésre. Csapatunk a meccsen : BOGNÁR LILLA, BÁLIS GABRIELLA, BOGNÁR ZSANETT, HORVÁTH MÓNIKA, DEMÉNY ANNAMÁRIA, ENDREI DIÁNA, ENDREI RAMÓNA összeállításban lépett pályára. A mérkőzés végeredménye FERTŐSZÉPLAK-CSAPOD  3-0.

Bővebben...
 
Fertőszéplak – Harka 6-0
Írta: Doszpod Zsolt   
AddThis Social Bookmark Button


2011. április 24-én, vasárnap lejátszotta férfi labdarúgó csapatunk a soron következő bajnoki mérkőzését Fertőszéplakon a Harka csapata ellen. A mérkőzést kellő önbizalommal és elszántsággal kezdtük. Tudtuk, hogy nagy a tét mert előző nap a csoportunk 3. helyezettje csupán 0-0 döntetlent játszott és esetleges győzelmünkkel csupán 1 pontra állnánk a tabella 3. helyétől, valamint vasárnapi ellenfelünk közvetlenül mögöttünk van és ha győzünk, akkor sikerül 5 pontra leszakítanunk.

Bővebben...
 
Szombaton elkerekeztünk Frauenkirchen-be!
Írta: Fekete Imre FSK Kerékpár Szakosztály vezető   
AddThis Social Bookmark ButtonA túrán részt vett 15 + 1 személy! A +1 fő Jakab Szabolcs volt, aki felajánlotta, hogy furgonjával végigkíséri a csapatot a túrán. Ezúton is köszönöm neki, hogy eljött, főleg mert tartottuk az 1 túra 1 defekt tendenciát.

Az időjárásra nem lehetett panasz, amíg odafelé volt egy pici szembe szél, addig ez hazafelé támogatott minket, így a hazaút 1 órával rövidebbre sikerült.

Bővebben...
 
Hírek férfi labdarúgó csapatunk háza tájáról
Írta: Doszpod Zsolt   
AddThis Social Bookmark Button


Férfi labdarugó csapatunk lejátszotta soron következő bajnoki mérkőzését. Ellenfelünk a jelenleg 2. helyen álló KISFALUD csapata volt. A mérkőzésre rányomta bélyegét a nagy szél, minek következtében mindkét csapat rengeteg hibával játszott. Az első félidőben 0-0 állásnál büntetőt hibáztunk, amit nem sokkal később az ellenfél góllal büntetett. Csapatunk tovább küzdött és sikerült kiegyenlítenünk. Az ellenfél szerzett vezetést újfent a második félidő derekán, amit sikerült ismét kiegyenlítenünk. A meccs hajráját erővel jobban bírta csapatunk, de már csak ordító helyzetekig és kapufáig jutottunk.

Bővebben...
 
Győzelem a nagycenki csapat ellen
Írta: Doszpod Zsolt   
AddThis Social Bookmark Button2011.04.09.-én lejátszottuk harmadik felkészülési meccsünket Nagycenken a helyi női csapat ellen.
A meccsen résztvevő csapatunk: BOGNÁR LILLA, BÁLIS GABRIELLA, ENDREI DIÁNA, ENDREI RAMÓNA, HORVÁTH MÓNIKA, DEMÉNY ANNAMÁRIA.
Nagy szélben jó hangulatban telt a találkozó, ahol a hazaiak szereztek vezetést. Ezután lányaink fokozatosan átvették a játék irányítását és előbb kiegyenlítettek majd egyre jobb játékkal a mérkőzést megnyerték. A gólszerzők: ENDREI RAMÓNA, ENDREI DIÁNA, DEMÉNY ANNAMÁRIA

Bővebben...
 
Újabb szép eredmény női labdarúgásban
Írta: Doszpod Zsolt   
AddThis Social Bookmark Button


2011.04.07.-én, csütörtökön lejátszotta női csapatunk második felkészülési mérkőzését Fertőszéplakon.

Csapatunk: SÖVEGJÁRTÓ BARBARA, BÁLIS GABRIELLA, ENDREI NIKOLETTA, HÁMOR MARTINA, SÖVEGJÁRTÓ LAURA, HORVÁTH MÓNIKA, ENDREI DIÁNA, ENDREI RAMÓNA, összeállításban játszott. Ellenfelünk a bajnokság favoritjának számító és jelenleg a bajnokságot vezető KÓPHÁZA csapata volt.

Bővebben...
 
Beszámoló a tavaszi bajnokság eddigi eredményeiről
AddThis Social Bookmark Button2011.04.03.-án lejátszottuk a tavaszi bajnokság 4. mérkőzését a SFAC ellen. A mérkőzés végeredménye: SFAC-FERTŐSZÉPLAK 3-2.

A mérkőzés nagy feszültség közepette zajlott, igazi rangadóhoz méltóan.

Bővebben...
 
Újabb győzelem női labdarúgásban
Írta: Doszpod Zsolt fsk női csapatának edzője   
AddThis Social Bookmark Button2011.03.24.-én 17 órakor Kópházán játszott női csapatunk edzőmérkőzést.
Csapatunk 5-2 re diadalmaskodott a bajnokságban jelenleg első helyen álló Kópháza felett!!!
Az első pillanattol kezdve kézben tartottuk a mérkőzést. Lányaink kellő önbizalommal, határozottsággal küzdötték végig a 2x30 perces mérkőzést!!  A siker még édesebb annak tudatában, hogy a Kópháza teljes, legerősebb keretével és 7 cserével, mig mi csere nélkül közdöttük végig a találkozót!! A mérkőzésen résztvevő csapat:  SÖVEGJÁRTÓ BARBARA (kapus) ENDREI RAMÓNA, HÁMOR MARTINA, HORVÁTH MÓNIKA, BÁLIS GABRIELLA, ENDREI DIÁNA. Gólszerzőink :  ENDREI RAMÓNA (3), HÁMOR MARTINA (2)

Bővebben...
 
Beszámoló az első kerékpártúráról
Írta: Fekete Imre szakosztályvezető   
AddThis Social Bookmark ButtonA Kerékpáros szakosztály szervezésében sikeresen lezajlott az első kerékpártúra!

Szombaton délután a Kastély udvaron gyülekezetek a résztvevők, a nap során létszámuk folyamatosan duzzadt, 14:00-ra elértük a 23 főt. A résztvevők között széplaki, fertődi, hegykői, petőházi és soproni lakosok is voltak, az általános iskolás tanulótól az Őszirózsa Nyugdíjas Klub tagjáig bezárólag képviselték magukat a helybéliek!

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 Következő > Utolsó >>

Oldal 12 / 13

Polgármesteri köszöntő

 

Facebook

Programnaptár 2017

Domb újság

.


Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron