Iskolánkban járt a Mikulás
Írta: Szalai Merse 8. osztályos tanuló   
AddThis Social Bookmark Button

Mint minden évben, most is meglátogatta általános iskolánkat december 6.-án a Mikulás. Krampuszaival együtt bejárta iskolánk minden osztályát, és persze nem volt üres a puttonya, hiszen mindenkinek osztott ajándékot, mégpedig mikulássapkába rejtve. Az ajándék mellett mindenkihez volt néhány jó szava is, amit a gyerekek versekkel és énekekkel köszöntek meg.

Délután a művelődési házban folytatódott a Mikulás-nap, egy játékos vetélkedő keretében, amely nagyon jó hangulatban zajlott. Sokféle játékban kipróbálhattuk magunkat, Norbi bácsinak köszönhetően tesztelhettük célzó képességünket, amikor egy kosárba kellett beledobálnunk a cukrokat, vagy éppen egy háló segítségével kellett fenntartanunk egy labdát a levegőben. A következőkben Rita néni vezetésével a csapatok ruházatát díjazta a zsűri, mégpedig úgy, hogy mennyien öltözködtek pirosba, utána pedig verset írtunk a Mikulásnak néhány megadott szó segítségével, melyek között születtek egészen ötletesek is. Brigi nénivel diót söpörtünk egy hullahopp-karika közepébe, Ádám bácsi pedig jól megmozgatott minket az újságpapír-táncolós feladatban. Ezen kívül kerestünk cukrot, amit a tornacsarnok különféle zugaiban rejtettek el, és pucoltunk földimogyorót is.

Mindenki nagyon jól érezte magát, a feladatok is nagyon szórakoztatóak voltak, s persze mindegyik csapat kapott valami kis jutalmat a játékos műsor végén, aminek mindannyian nagyon örültünk.

A mikulás látogatásán készült fotók ide kattintva tekinthetők meg.


 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron