Kamerarendszer vigyázza az orvosi rendelőt és a játszóteret
Írta: Kóbor Attila Fertőszéplak polgármestere   
AddThis Social Bookmark Button

Régóta visszatérő problémát szeretnénk orvosolni annak a kamerarendszernek a felszerelésével, mellyel az orvosi rendelőt és a játszóteret vigyázzuk.
Az utóbbi években sajnálatos módon elszaporodtak azok a felelőtlen és kártékony megnyilvánulások, melyek kárvallottjai a játszótér mellett élők, illetve a játszótér felszerelési tárgyai és az orvosi rendelő épülete. Az éjszakai hangoskodások az ott élők nyugalmát zavarták, a rongálások, égetések pedig rendszeresen okoztak nem tervezett kiadásokat. Bár a rendőrjárőrök rendszeresen megjelentek a területen, a nem kívánatos eseményeknek nem tudtak gátat szabni. Rendszeressé váltak, különösen az orvosi rendelő környékén a szemetelések, a csikkeknek az ablakon illetve az ajtón történő elnyomása és különféle anyagok égetése.
Jelenleg 3 kamera vigyázza a területet. A kamerák a látott képet 1 hét időtartamra rögzítik, melyek visszanézhetőek. Reméljük, ezzel megelőzhetőek a további rongálások és a környék lakói is nyugalmat lelnek.

 

A jövőben, Fertőszéplak központjában és a templom téren is meg fognak jelenni a kamerák. Fertőszéplak értékeit, közösen létrehozott értékeinket minden törvényes eszközzel meg fogjuk védeni!

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron