A TIOP – 1.1.1-07/1-2008-0945 számú pályázaton informatikai eszközöket nyert iskolánk
Írta: Iliásné Pozsgai Anna iskolaigazgató   
AddThis Social Bookmark Button



Fertőszéplak Község Önkormányzata 5.273.080 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Magyarország Terv Társadalmi Infrastruktúra Operatív Programja ( TIOP) keretében.

A pályázat célja az iskola informatikai eszközpark és a kompetencia  alapú  oktatás fejlesztése. Ennek érdekében valósult meg az intézmény számítógép állományának a korszerűsítése és a pedagógiai, módszertani feladatok igényeinek megfelelő infrastruktúra kialakítása.

A fertőszéplaki Széchényi Ferenc Általános Iskolában 134 diák tanul. Az intézményben jól felszerelt tantermekben, felújított épületben folyik az oktatás 8 évfolyamban, 1 napközis és 1 tanulószobai csoportban. A helybeli tanulókon kívül 44 tanuló jár környékről az iskolába, ahol barátságos, gyermekközpontú környezetben folyik az oktató-nevelő munka. Fertőszéplak önkormányzata, karöltve az  iskolavezetéssel  fontosnak tartja, hogy az intézmény pedagógusai naprakész, korszerű, színvonalas oktatást nyújtsanak a tanulók számára.

2011. áprilisában 4 db interaktív táblát, 4db projektort, 4 db laptopot, 1 wifit, 1 db SNI csomagot és 1db alkalmazási szervert  kapott. A pályázat részeként a tantestület 15 pedagógusa  10 órás képzésen vett részt, ahol elsajátították a Prometheon 378PRO  interaktív tábla  szoftverének az EPSON EB 460 nevű projektor  használatával kapcsolatos fontos tudnivalókat. A képzést és az eszközöket a budapesti Delta Services Kft. biztosította.

2011. 06. 20-án  Kóbor Attila polgármester és Iliásné Pozsgai Anna iskolaigazgató kihelyezte az EU-s  projektről szóló tájékoztató táblát az iskola épületére.

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron