Női labdarúgás: Fertőszéplak-Csapod 3-0
Írta: Doszpod Zsolt   
AddThis Social Bookmark Button



2011. április 30-án 17.00 órakor lejátszotta női labdarúgó csapatunk a CSAPOD elleni edzőmérkőzését. A meccs 3x20 perces lebonyolításban került megrendezésre. Csapatunk a meccsen : BOGNÁR LILLA, BÁLIS GABRIELLA, BOGNÁR ZSANETT, HORVÁTH MÓNIKA, DEMÉNY ANNAMÁRIA, ENDREI DIÁNA, ENDREI RAMÓNA összeállításban lépett pályára. A mérkőzés végeredménye FERTŐSZÉPLAK-CSAPOD  3-0.

Csapatunk góljait ENDREI DIÁNA, BÁLIS GABRIELLA (2) szerezték. A meccs jó iramban és hangulatban zajlott. Végig kézben tartotta csapatunk a mérkőzést és szép támadásokat vezetve remekül játszott. A vendég csapat kapusának köszönhetően nem született nagyobb különbségű győzelem! Köszönjük a meccsre kilátogató szép számú szurkoló és családtag biztatását!
A soron következő meccsünk várhatóan 2011.05.07.-én lesz hazai pályán. Ellenfelünk a DUNAKILITI csapata lesz. Ez a mérkőzés még egyeztetés alatt áll !!!! Ami már biztos, hogy 2011.05.21.-én szombaton CELLDÖMÖLKÖN veszünk részt egy tornán ami 08.00-kor kezdődik majd. Szeretettel várunk minden érdeklődőt és labdarúgást kedvelőt!

A mérkőzésen készült képek ide kattintva tekinthetők meg.

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron