Sítáborban jártunk
Írta: Róka Norbert testnevelő tanár   
AddThis Social Bookmark Button



2011. február 6-12-ig immár harmadszor sítáborban vett részt egy kis fertőszéplaki csoport, akiknek a száma évről évre nő. A szlovákiai Donovalyban töltöttünk egy hetet három iskola, Fertőszéplak, Rábatamási, Szil közös szervezésében lezajlott utazáson. Az időjárás kegyes volt hozzánk és megfelelően előkészített pályákon élvezhettük a síelés örömeit.


Voltak közöttünk kezdők akiknek sikerült hamar megbarátkozniuk ezzel a sportággal,és voltak akik már harmadszor vettek részt a táborban. Az egy hét alatt mindenki megtanulhatta a síelés alapjait,a sípályákon való megfelelő közlekedés szabályait, és azt hogy mi a teendő lavina esetén. Az utolsó napon a kezdőket sílovaggá avatták, és az esti értékelésről sem hiányzott az ajándék az ügyes síelőknek! Felejthetetlen hetet töltöttünk Szlovákiában. Ezúton szeretnénk megköszönni önkormányzatunknak a táborozás támogatását,a sífelszerelés kölcsönzését!

A táborban részt vevők: Elekes Henrietta, Fekete Fruzsina, Locsmándi Balázs, Róka Gergő, Varga Dániel, Varga Olivér és Róka Norbert testnevelő tanár.



A képre kattintva megtekintheti a sítáborban készült képeket.

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron