Iskolásaink a Tökfesztiválon
Írta: Iliásné Pozsgai Anna iskolaigazgató   
AddThis Social Bookmark Button

Iskolánk immár tizenegyedik éve aktív résztvevője a fertőszéplaki tájházakban megrendezésre kerülő Tökfesztiválnak. Alsó tagozatos tanulóink és a pedagógusok lelkesen készültek az idei ünnepre is. A szép, verőfényes, októberi szombaton gazdag program várta a látogatókat. A rendezvény keretében kulturális műsorral léphettünk fel.  A Marionett Képzőművészeti Iskola vezetésével modern táncosaink vidám produkcióval szórakoztatták a közönséget. Néhány tanulónk jelmezbe öltözve köszöntötte az őszi ünnepet. Fellépőink mondókákkal, őszi versekkel, csujjogatókkal tarkított műsorral kedveskedtek a megjelenteknek. A fellépés után a Tökfesztivál keretében gazdag program várta tanulóinkat.
Köszönjük a szülőknek, hogy gyermekeiket elkísérték a rendezvényre és együtt ünnepelhettünk e jeles napon.

Iskolánk immár tizenegyedik éve aktív résztvevője a fertőszéplaki tájházakban megrendezésre kerülő Tökfesztiválnak. Alsó tagozatos tanulóink és a pedagógusok lelkesen készültek az idei ünnepre is. A szép, verőfényes, októberi szombaton gazdag program várta a látogatókat. A rendezvény keretében kulturális műsorral léphettünk fel.  A Marionett Képzőművészeti Iskola vezetésével modern táncosaink vidám produkcióval szórakoztatták a közönséget.

Néhány tanulónk jelmezbe öltözve köszöntötte az őszi ünnepet. Fellépőink mondókákkal, őszi versekkel, csujjogatókkal tarkított műsorral kedveskedtek a megjelenteknek. A fellépés után a Tökfesztivál keretében gazdag program várta tanulóinkat.

Köszönjük a szülőknek, hogy gyermekeiket elkísérték a rendezvényre és együtt ünnepelhettünk e jeles napon.

A Tökfesztiválon készült fényképek ide kattintva tekinthetők meg.

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron