Farsang az iskolában
Írta: Rozsits-Princzes Anita DÖK-vezető   
AddThis Social Bookmark Button

Idén február 24-én tartottuk hagyományos iskolai farsangi bálunkat. Hetekkel ezelőtt megkezdődött a lázas készülődés mind a pedagógusok, mind a tanulók részéről. A szülőktől is rengeteg segítséget kaptunk az előkészületekben és a büfében is, ahol szendvics, szörp és sok-sok finom sütemény várta a bálozókat.

 

A vidám délután az igazgatónő köszöntője után az elsősök műsorával kezdődött, majd a bálkirálynő és a bálkirály hivatalosan is megnyitotta a bált. Ezután következett az alsósok jelmezes felvonulása és versenye. Idén nagyon színes, ötletes jelmezekkel találkozhattunk. Volt felhúzható baba, Rubik kocka, gurulós hangfal, űrdongó, T-rex, cowboy, tavasztündér, múmia stb. Az öttagú zsűri hét kategóriában (külön fiú és lány) díjazta a legjobb jelmezeket. Ezután a Marionett Alapfokú Művészeti Iskola tanulóiként iskolánk diákjai léptek fel egy színes műsorral.

Felső tagozatos tanulóink a közösségi szellem jegyében osztályonként együtt öltöztek be. Az ötödikesek felelevenítették a hippi korszakot, a hatodikosok rapperek bőrébe bújtak. A hetedikesek smiley hangulatjeleket jelenítettek meg, a nyolcadikosok pedig felidézték a mesék világát, volt Piroska, Gru, Anna a Jégvarázsból, Olaf, Batman és Macskanő is.

A délután folyamán Varga Ricsi és Török Ádám szolgáltatta a zenét. Közben a büfében fogyott a szendvics, a süti, a szörp.  A délután legizgalmasabb eseménye a tombolasorsolás volt. Ennek keretében rengeteg ajándék talált gazdára, köztük torta, ajándékjegyek a jégpályára, ajándékcsomagok, ajándékutalványok és mozijegyek. A tombolasorsolás után még az alsósok is táncolhattak egy kicsit, de 19 órakor nekik véget ért a bál.  A felsősök még 21 óráig szórakoztak, de utána a takarításból is lelkiismeretesen kivették részüket.

Nagyon sok szülő, nagyszülő, testvér, rokon együtt ünnepelt, szórakozott velünk ezen a napon. Köszönjük, hogy megtiszteltek jelenlétükkel!

Hálásan köszönjük továbbá a szülőknek, magánszemélyeknek az önzetlen támogatást, a süteményeket, a tombola-felajánlásokat, az anyagi hozzájárulást és a szervezést!

Jövőre is sok szeretettel várunk mindenkit farsangi rendezvényünkre!

A farsangon készült fényképek ide kattintva tekinthetők meg.

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron