Nyárbúcsúztató party 2016
Írta: Rozsits-Princzes Anita DÖK munkát segítő pedagógus   
AddThis Social Bookmark Button

Bár a verőfényes napsütés és a tikkasztó hőség még a nyári emlékeket idézi, de a naptár már szeptember hónapot mutat és elkezdődött az új tanév. Az elmúlt hétvégén mi is búcsút intettünk a nyárnak és várakozással telve indulunk az új tanévnek.

 

A nyárbúcsúztató party keretében többféle programokat kínáltunk tanulóink számára a DÖK szervezésében. A délutánt egy közös aerobic tornával indítottuk. Ezt követően kicsik és nagyok egyaránt önfeledten, örömteli hangulatban szórakozhattak, sportolhattak, játszhattak. Az udvaron dobójátékok, udvari sakk, súlyzózás, ugráló kötelezés várta a részt vevőket. A kora délutáni meleg ellenére az alsós focicsapatok derekasan küzdöttek, a negyedik osztályos csapat került ki győztesen a megmérettetés során. Iskolánk legfiatalabbjai vidáman szórakozhattak a „Csemete bábszínház” előadásán. Ez idő alatt zajlott a felső tagozatos focicsapatok megmérettetése. Közülük a nyolcadik osztályból álló csapat bizonyult a legügyesebbnek. A délután folyamán a népszerű dombfutás és az alsósok kedvenc játéka, a kincskeresés sem maradhatott el. A melegben narancs és málnaszörppel oltották szomjukat a gyerekek és zsíros kenyérrel is kínáltuk őket. A délután zárásaként az érdeklődők számára kosárlabda meccset szerveztünk, míg többen a ligetben „számháború” játékban vettek részt.

Köszönjük a szülők érdeklődését, részvételét, hogy többen aktívan bekapcsolódtak programunkba.

Bízunk benne, hogy tanulóink élményekkel gazdagodtak és a délután során kis elsőseink, új tanulóink, kollégáink is jobban megismerték egymást.

Eredményes, örömteli új tanévet kívánunk minden fertőszéplaki diáknak és pedagógusnak!

A nyárbúcsúztatón készült fényképek ide kattintva tekinthetők meg.

 

 

 

Polgármesteri köszöntő

 

Választási információk

Facebook

Programnaptár 2024

Domb újság

.

Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév:
Jelszó:

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron