Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév: wifi
Jelszó: free

Nyitó oldal

Civil- és sportélet

 

 

 

A nyár leghosszabb zenei fesztiváljának ad otthont május 31 és szeptember 15 között Eszterháza. Az Eszterházi Vigasságok koncertjeire már kaphatók a jegyek a www.jegymester.hu portálon, illetve a májustól a helyszínen! Bővebb információ a fesztiválról a www.eszterhaza.hu oldalon.

 

Válogassuk! Program környezeti értékeinkért

 

Sopron és térsége hulladékgazdálkodási rendszer KEOP-1.1.1./2F/09-2011-0002

 

Nyárbúcsúztató parti
Írta: Rozsits - Princzes Anita DÖK vezető   
AddThis Social Bookmark Button

Napfényes délutánon, vidám mulatságok közepette búcsúztatták a nyarat a fertőszéplaki iskolások. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt jó szórakozást kínáló programokkal telt az idő.

 

Az alsó tagozatosok részt vettek kerékpáros ügyességi és közlekedésbiztonsági feladatok megoldásában, s ehhez kapcsolódóan kerekpáros-szépségversenyre is sor került. A nyertes az lett, aki a legcsinosabban mutatott biciklissisakban és láthatósági mellényben. Alsósaink nagy örömére a liget ismét helyt adott kincskeresésnek és számháborúnak is. Közben zajlott a felső tagozatos osztályok közötti futballmérkőzések, melyek végén a nyolcadikosok vihették haza a kupát. A délután alatt folyamatosan zsíros kenyeret és szörpöt kínáltunk a sportban és játszásban megéhezett-megszomjazott gyerekeknek. Akinek kedve volt, ugróiskolázhatott vagy aszfaltrajzokat is készíthetett. Sorban álltak a gyerekek a jó kézügyességet, figyelmességet és furfangot igénylő ügyességi feladatokat kínáló standnál is, ahonnan sikerélménnyel gazdagodva tértek vissza. A rendezvény záróakkordja a vegyes csapatok ügyességi versenye volt, amelyet a pályán rendeztünk meg, s ahonnan egy ügyes résztvevő sem távozott jutalom nélkül. Szülők, gyerekek, pedagógusok jókedvvel, vidáman intettek búcsút 2015 nyarának. Beköszöntött az új tanév, indulhat a munka!

A nyárbúcsúztatón készült képek ide kattintva tekinthetők meg.

 

 

 

Polgármesteri köszöntő

 

Facebook

Programnaptár 2017

Domb újság

.


Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron