Őszi egészségnap
Írta: Varga Barbara szaktanár   
AddThis Social Bookmark Button

A Széchényi Ferenc Általános Iskolában megrendezett őszi egészségnapon a diákok különféle programokon vehettek részt. A legkedveltebb a gyümölcs és zöldségfaragó verseny volt, ahol tanulóink kreatívnál kreatívabb alkotásokat készítettek. A felső tagozatosok közül a 7. osztály alkotása bizonyult a legötletesebbnek. Az alsósok között nagyon szoros volt a verseny, így mind a négy osztályt első helyezettként jutalmaztuk.

 

A program keretében több diákunk az egészséges életmóddal kapcsolatosan tesztet töltött ki. Ezt követően a felső tagozatos tanulók a Talajfogás c. egészséges életmódhoz kapcsolódó filmet nézték meg.  Alsósaink az IKT-s eszközök felhasználásával kaptak hasznos tudnivalókat a helyes fogápolásról és az egészséges táplálkozásról. A nap zárásaként az „Éljünk egészségesen!” című rajzpályázat meghirdetésére is sor került. A következő hetekben várjuk tanulóinktól az ügyes alkotásokat.

Az egészségnap kapcsán tanulóink sok új, egészséges életmóddal kapcsolatos hasznos információt szereztek. Reméljük mindezt a mindennapi életükben, egészségük megóvása érdekében hasznosítani is fogják.

Az őszi egészségnapunkon készült fényképek ide kattintva tekinthetők meg.

 

Polgármesteri köszöntő

 

Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév: wifi
Jelszó: free

Facebook

Programnaptár 2019

Domb újság

.


Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron