Diáksportnap 2017
AddThis Social Bookmark Button

Szeptember utolsó tanítási napján sokszínű, érdekes mozgásos programmal csatlakozott iskolánk az Európai Diáksport Napjához. Legfőbb célunk az volt, hogy iskolánk minden tanulója életkori sajátosságának megfelelően a lehető legtöbbet mozogjon a játékos keretek között megszervezett programon.

Szerencsére az időjárás is kedvező volt, szabadtéren rendezhettük a sportnapot. Két órás programmal vettünk részt a rendezvényen, amelyben a 2017-es évre való tekintettel a gyerekeknek 2017 métert kellett megtenniük futva, vagy sétálva. Pedagógusaink is elkísérték a gyerekeket, így az iskola minden tanulója és dolgozója teljesítette a távot. Az alsósoknak a táv megtétele mellett játékos, vidám sportvetélkedők színesítették a programot, míg a felsősök számára futóversennyel végződött a nap.

Bízunk benne, hogy ezzel a programmal is hozzájárultunk tanulóink egészséges életmódjához, mozgásfejlődéséhez. Öröm volt együtt lenni, együtt tornászni, együtt versenyezni, miközben mindannyian kellemesen elfáradtunk a verőfényes napsütésben.

A diáksportnapon készült fényképek ide kattintva tekinthetők meg.

 

Polgármesteri köszöntő

 

Önkormányzati választás 2019

Facebook

Programnaptár 2019

Domb újság

.


Fertőszéplaki Sportkör

Fertőszéplakinak lenni


Ingyen WiFi Fertőszéplak központjában

Felhasználónév: wifi
Jelszó: free

Fertőszéplak képekben


 

Környező települések


   Fertőd

   Fertőszentmiklós

   Sarród

   Hegykő

   Fertőhomok

   Petőháza

   Fertőendréd

   Agyagosszergény

   Hidegség

   Fertőboz

   Kópháza

   Balf

   Sopron